26 Ekim Hasta Hakları Günü
27 Ekim 2021

26 Ekim’in Hasta Hakları Günü olması sebebiyle Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Farkındalık oluşturmak amacıyla hasta hakları birimi tarafından bazı konular ele alındı. Hasta ve hasta yakınlarına sunulan sağlık hizmetinden daha kaliteli nasıl yararlanabilecekleri ile hak ve sorumluklarının neler olduğu anlatıldı. Etkinlikler kapsamında yatarak tedavi olan ve polikliniklere başvuran hasta ile hasta yakınlarına bilgilendirme yapıldı, hasta hakları konulu broşürler dağıtıldı. Dikkat çeken yerlere bilgilendirici afişler asıldıktan sonra personele yönelik eğitimler yapıldı. Hastanemizde yapılan etkinliklere Başhekimimiz Yrd. Doç. Dr. Adem ASLAN ve hastane yönetimi de katıldı.

• DSC_0283.JPG
  • DSC_0290.JPG